ARANŻACJE STOŁÓW W WYKONANIU UCZENNIC KL. 1 TECH. HOTELARSKIEGO
Dnia 10 kwietnia 2024 r. podczas lekcji „Pracownia obsługi konsumenta” uczennice 1 klasy technikum hotelarskiego przygotowały stoły na różne okazje. Po teoretycznym zapoznaniu się z zasadami układania dekoracji i aranżacji stołów bankietowych, dziewczęta przygotowały własne propozycje. Pomysłów było co niemiara: stół romantyczny, morski, sylwestrowy, 18-tka, biznesowy i 2 świąteczne, w tym wielkanocny i bożonarodzeniowy. Aranżacje bardzo spodobały się nauczycielom przedmiotów zawodowych, którzy okiem profesjonalistów przyglądali się efektom. Było to powodem zadowolenia dla pomysłodawczyni akcji – Pani Violetty Folleher-Lesman.
Uczennice, które przygotowały dekoracje, zadeklarowały chęć pomocy przy organizacji imprez szkolnych. Serdecznie dziękujemy za to, że można na Was liczyć. ☺️😊